Vi strävar efter att göra beställnings- och leveransprocessen så enkel som möjligt för våra kunder. Men om du har några frågor eller stöter på andra problem, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Nedan förklarar vi hur din beställning behandlas och levereras.

1. Beställning av en beställning

Modues beställningsprocess är så enkel som möjligt. Du måste först lägga den önskade produkten i kundvagnen på produktsidan. Detta gör du genom att klicka på den svarta knappen med "Lägg i varukorgen".

Här är det viktigt att kontrollera om du har valt rätt varianter. Om allt är okej trycker du på knappen "Checkout". På informationssidan måste du fylla i de korrekta adressuppgifterna, var uppmärksam på att alla uppgifter är korrekt ifyllda. När informationen är korrekt ifylld kan du trycka på knappen "Proceed with shipment".

På sidan "Frakt" kan du kontrollera de angivna adressuppgifterna igen. Dessutom kan du se att varje sändning levereras helt gratis. Som ett tecken på uppskattning till våra kunder täcker vi alltid frakt- och leveranskostnaderna. Du kan nu fortsätta genom att klicka på knappen "Fortsätt till betalning".

I betalningsalternativen kan du välja mellan olika betalningsmetoder. På hellostella.com är alla betalningsalternativ SSL-krypterade, vilket innebär att du alltid är säker på en säker betalningsmiljö.

Nederländska kunder:

iDEAL
Kreditkort (AMEX, Mastercard, Maestro, Visa)
Paypal
Belgiska kunder:

Bancontact
Belfius
KBC/CBC
Kreditkort (AMEX, Mastercard, Maestro, Visa)
Paypal
När du har valt rätt betalningsmetod måste du trycka på knappen "Slutför beställning", varefter du omdirigeras till den säkra betalningsmiljön för den valda betalningsmetoden. Följ instruktionerna på den aktuella sidan för att slutföra beställningen. Om du skulle få problem med att göra din beställning kan du alltid kontakta oss.

Försändelsekostnader
Vi tar hand om fraktkostnaderna för varje beställning. Alla våra produkter levereras 100 % kostnadsfritt till ditt hem. Det finns inte heller något minsta antal beställningar.

2. Leverans av din beställning

Har du hittat den perfekta looken eller accessoaren på vår webbplats? Då vill du förstås njuta av den så snart som möjligt! Därför ser vi till att din beställning behandlas och skickas så snabbt som möjligt.

För att vi ska kunna ta ut rättvisa priser för våra produkter har vi valt att samla in paket i bulk och så snart vi når vår minimitröskel skickar vi dem alla på en gång. Vi hoppas att du förstår detta och vill hjälpa oss att skapa en bättre och hälsosammare värld.

Observera: Liksom många andra nätbutiker är vi extra upptagna och det kan förekomma förseningar på grund av koronakrisen. Ta hänsyn till detta när du beställer. Vi gör vårt yttersta för att leverera din beställning så snart som möjligt.

Nedan kan du se den genomsnittliga leveranstiden för alla våra paket:

När du har gjort en beställning behöver vi 1-3 arbetsdagar för att behandla din beställning. Under veckan tar det en arbetsdag, men om du beställer på fredag kväll eller på helgen kan det ta lite längre tid.
När din beställning har behandlats skickas den och det tar i genomsnitt 5-10 arbetsdagar innan den levereras.
Om du har gjort en beställning hos oss kan du enkelt se när ditt paket kommer att anlända efter några dagar. Du får din personliga spårningskod via e-post, som du kan använda för att följa din beställning via vår spårningspartner ParcelsApp. Se vår sida om Track & Trace för att se hur det fungerar.

Om du vill försäkra dig om att din beställning skickas idag kan du alltid kontakta oss per telefon. Vårt serviceteam är redo att hjälpa dig att göra rätt val.

3. Leverans av din beställning

När din beställning har levererats kan du njuta av den! Naturligtvis kan något alltid gå fel. Vill du byta eller returnera? Titta på den här sidan.

Defekt produkt?
Vilken skam! Tyvärr kan det hända att din produkt skadas under transporten. I det här fallet ger vi alltid ett nytt paket kostnadsfritt första gången och kan tyvärr inte ge en återbetalning. Är den felaktig vid andra gången? Då återbetalar vi hela köpesumman.

Har du tappat bort ett paket?
Om ett paket går förlorat eller inte levereras av logistiska skäl skickar vi alltid ett nytt paket innan vi går vidare med vår återbetalnings- och returpolicy.

Importtullar
I vissa fall av våra paket gör tullen en kontroll av paketet som levereras till dig. Tyvärr har denna lagstiftning ändrats från och med den 1 juli 2021 och vi har inget inflytande över den. Det är möjligt att tullen i vissa fall kommer att kräva en liten del av importtullen. Men oroa dig inte! Vi kan konstatera att detta inte kommer att ske i 99 procent av fallen. Uppbärs ändå tullavgifter? Kontakta oss då för att få ersättning.

Leverans när du inte är hemma eller på postkontoret
Om ett paket levereras till dörren eller lämnas in på ett postkontor har Modue haft kostnader för att leverera paketet. Om paketet inte tas emot eller inte hämtas på postkontoret returneras det automatiskt till leverantören och vi har rätt att dra av 15 euro från det belopp som ska returneras.

Om du har andra frågor, vänligen kontakta oss.