Om du av någon anledning inte är nöjd med din beställning, vänligen kontakta oss. På Modue strävar vi efter att se till att våra kunder är 100 % nöjda med den produkt de har köpt från våra leverantörer. Om du har några problem med leveransen eller produkten och är frustrerad, kontakta oss så hjälper vi dig omedelbart.

Hur kan jag returnera min beställning?

Om du bestämmer dig för att returnera dina produkter till oss inom 14 dagars betänketid ska du notera att vi återbetalar hela beloppet för din beställning inom 5 arbetsdagar när vi har mottagit produkten. Tyvärr kan vi inte ersätta kostnaderna för att returnera produkten.

Följ stegen nedan för att returnera din produkt:

Ladda ner returformuläret här och fyll i det så fullständigt som möjligt.
Skicka oss ett e-postmeddelande till info@modue.nl där du anger att du vill returnera din beställning eller en del av din beställning.
Vänta på svar från vår kundtjänst om vi kan acceptera returen. De kommer också att ge dig en returadress (Observera att detta inte är adressen på vår webbplats).
Om vi kan ta emot din retur gör du följande. Förpacka den produkt som ska returneras snyggt och säkert, helst i originalförpackningen.
Skicka paketet till den returadress som du fick från vår kundtjänst.
Skicka Track & Trace-koden till vår kundtjänst
När paketet har anlänt och kontrollerats återbetalar vi beställningsbeloppet för de returnerade produkterna via den betalningsmetod som användes för att betala för dem.
Tyvärr kan produkter som uppfyller en eller flera av följande punkter inte returneras:

a. Förseglade produkter. Om förseglingen bryts kan dessa produkter inte returneras.
b. som har skapats av företagaren i enlighet med konsumentens specifikationer (specialarbete);
c. som är klart personliga till sin karaktär;
d. som inte kan återlämnas på grund av sin art;
e. Produkter i kategorierna "Beauty", "Kids & Baby" och "Sports" kan inte returneras på grund av COVID-19:s hygienåtgärder.

Avbokning av beställningar

Du kan avbryta din beställning endast 30 minuter efter att beställningen har gjorts. Våra beställningar slutar att behandlas efter 30 minuter och efter det är det inte längre möjligt att avbeställa.

Om du vill avbryta din beställning kontaktar du oss 30 minuter efter att beställningen har gjorts på info@modue.nl.

Skadade produkter vid ankomsten

Vilken skam! Tyvärr kan det hända att din produkt skadas under transporten. Om du har fått en skadad eller felaktig produkt ska du kontakta oss inom 14 dagar efter att du har fått produkten. Efter det löper tyvärr returperioden ut.

För att få den snabbaste lösningen skickar du oss ett e-postmeddelande med ett foto som visar den skadade delen av varan. De bästa bilderna tas på en plan yta där etiketten och felet syns tydligt. Vi kommer att använda denna information för att hjälpa dig med din beställning och för att undvika misstag i framtiden.

För defekta varor ger vi alltid ett nytt paket gratis första gången och kan tyvärr inte ge en återbetalning. Är den felaktig vid andra gången? Då återbetalar vi hela köpesumman.

För frågor om skadade produkter vid ankomsten, vänligen kontakta oss på info@modue.nl.

Produktfel eller defekter efter användning

Så irriterande! Tyvärr kan det hända att det efter en tid uppstår ett produktionsfel. Det måste vara ett verkligt fel. Med andra ord är delen trasig och uppfyller inte längre den standard som tillverkaren föreskriver. Slitdelar är uteslutna från produktionsfel eller defekter. Slitdelar inkluderar, men är inte begränsade till:

Drivremmar
Batterier
Bromsbelägg och bromsskivor, bromsbelägg, bromstrummor,
Kedjor, glödlampor, pignons, däck och slangar
Rörliga delar i ordets bredaste bemärkelse
För frågor om produktionsfel eller defekter efter användning, vänligen kontakta oss på info@modue.nl.

Leverans av felaktiga produkter

Vi gör vårt yttersta för att behandla alla beställningar korrekt. Tyvärr kan det hända att en beställning går fel och att vi levererar fel produkt till dig. Självklart löser vi detta och skickar dig den korrekta beställningen utan kostnad.

För frågor om leverans av felaktiga produkter, vänligen kontakta oss på info@modue.com.

Vanliga frågor om vår returpolicy
Om det fortfarande inte är klart, finns här några vanliga frågor om vår returpolicy:

1. Vad är returperioden?
Du kan returnera en produkt inom 14 dagar efter att du har mottagit din beställning.

2. Hur lång tid tar det att få tillbaka mina pengar?
Full återbetalning kommer att ske till det ursprungliga betalningssättet när vi har tagit emot, inspekterat och bekräftat att produkterna inte har öppnats. Alla kunder måste kontakta oss efter att ha returnerat paketet och ge oss uppgifter om Track & Trace så att vi kan behandla återbetalningen.
Observera: De flesta finansinstitut tar i genomsnitt 3-5 arbetsdagar på sig att behandla återbetalningen.

3. Varför kan skönhets- och hälsoprodukterna inte returneras?
Här är en lista över hygienprodukter som inte kan returneras och återbetalas (listan är inte uttömmande): underkläder, bikini, smink, hårstylingsprodukter, skönhetsprodukter osv. Vi tar hygien och allmän säkerhet på allvar och tillåter inte att skönhets- och hälsoprodukter returneras för att skydda alla våra kunder. Vi är inte ensamma om detta. Andra leverantörer av skönhets- och hälsoprodukter tillåter inte returer av samma skäl.

I allmänhet kan produkter inte returneras om något av följande villkor gäller:


köparen har själv reparerat och/eller modifierat de levererade produkterna eller låtit en tredje part reparera och/eller modifiera dem;
De levererade produkterna har utsatts för onormala förhållanden eller har på annat sätt hanterats vårdslöst eller i strid med förmedlarens anvisningar och/eller har hanterats på förpackningen.
felet är helt eller delvis en följd av bestämmelser som regeringen har utfärdat eller kommer att utfärda med avseende på typ eller kvalitet på de material som används;
Hygienprodukter kan inte tas tillbaka och återbetalas, i alla fall inte med de nuvarande COVID-19-åtgärderna.

4. Måste jag betala för min retur?
Ja, alla kunder är ansvariga för kostnaden för sin returfrakt. Vi rekommenderar att du skickar din retur med Track & Trace eftersom vi inte kan ta ansvar för förlorade returer.


5. Kan jag returnera min produkt utan att kontakta er?
Nej, du måste kontakta oss innan du skickar en retur, eftersom returadressen kan vara en annan än den adress som din beställning ursprungligen kom från.


6. Hur kan jag kontakta dig?
Du kan kontakta oss via e-post på info@modue.nl. Modue-teamet arbetar sju dagar i veckan. Vi garanterar alltid ett svar inom 3-5 arbetsdagar och hjälper dig gärna!


7. Min beställning är skadad, vad ska jag göra?
För att få den snabbaste lösningen bifogar du ett foto som visar den dåliga kvaliteten eller den skadade delen av varan. De bästa bilderna är på en plan yta där du tydligt kan se etiketten och felet. Vi kommer att använda denna information för att hjälpa dig med din beställning och för att undvika misstag i framtiden.

Om du har fått en skadad eller felaktig produkt ska du kontakta oss inom 14 dagar efter att du har fått produkten. Efter det löper tyvärr returperioden ut.