Tack för att du kontaktar oss! Våra vanliga frågor och svar nedan innehåller de vanligaste frågorna. Du hittar troligen ett svar här! Inte? Då kan du alltid kontakta oss.

1. Var är mitt paket?
Våra paket har en genomsnittlig leveranstid på 5-20 arbetsdagar. Detta beror på att vi är ett företag som bryr oss om världen och naturen, så vi vill inte bara skicka några få beställningar varje dag. Vi samlar in paket i stora mängder och när vi når vår minimitröskel skickar vi dem alla på en gång. Vi hoppas att du förstår detta och vill hjälpa oss att skapa en bättre och hälsosammare värld.

2. Det har gått 20 arbetsdagar och jag har fortfarande inte fått mitt paket?
Vi beklagar att detta har hänt... Har du kontrollerat Track & Trace? Ibland fastnar paket i tullen. Vänta ytterligare 7 dagar. Vi är ledsna för besväret, men vi ser att i 95 % av dessa fall levereras paketet ändå. Har du väntat 20 arbetsdagar och 7 extra dagar? Kontakta oss så hittar vi tillsammans en lösning.

3. Var hittar jag min track & trace-kod?
Så snart din beställning har skickats får du automatiskt en Track & Trace-kod. Det tar cirka 3-5 dagar innan du får ett

Spårning och spårning. Kontrollera också din skräppost, ibland hamnar våra e-postmeddelanden där. Tänk på att det kan ta några arbetsdagar innan din Track & Trace blir aktiv.


4. Hur kan jag spåra min beställning?
Du kan spåra din beställning med det Track & Trace-nummer som du fick via e-post. Ange Track & Trace på vår Track & Trace-sida för att se statusen för din leverans. Det kan du göra på den här sidan.


5. Jag är inte nöjd med mitt paket
Kontakta oss med en förklaring och ett foto/video av problemet, så hjälper vi dig så fort vi kan.


6. Hittar du fortfarande inte det du söker?
Har du en fråga eller ett förslag? Bra! Har du kollat våra vanliga frågor först?

De flesta frågor har redan besvarats här, så att du slipper kontakta oss! Om du inte hittar svaret på din fråga kan du naturligtvis alltid kontakta oss.

På grund av en överbelastning av e-postmeddelanden från kundtjänsten kan det ta 3-5 arbetsdagar innan du får ett svar. Tack för ditt tålamod. Kontakta oss endast via kontaktformuläret nedan om du inte hittar svaret ovan. 

Om din fråga kan besvaras med någon av frågorna ovan kommer du inte att få något svar.